​​​​​​​

Webinar

RECOMANDĂRI PENTRU O STRATEGIE OPTIMĂ DE FREZARE

Procesul care vă oferă cele mai bune rezultate

În acest webinar înregistrat, discutăm despre strategiile de frezare utilizate în mod obișnuit. Când este potrivit să folosiţi un anumit proces? Veți afla care strategie este cea mai potrivită pentru activitatea dumneavoastră și care sunt diferenţele dintre procese. Înregistrați-vă acum și urmăriți webinarul! 

Aflaţi mai multe despre:

  • Prelucrare HSC
  • Prelucrare HPC și MTC
  • Prelucrare HFC
  • Prelucrare TPC

Știți întotdeauna care este procesul cel mai potrivit pentru munca dumneavoastră? Vă vom arăta ce strategie vă poate oferi cele mai bune rezultate. Alegerea strategiei de frezare depinde de material, de piesa de prelucrat și de mașina de prelucrare. Prin acest webinar, dorim să vă oferim o prezentare generală a diferitelor procese, precum și a avantajelor și limitărilor acestora.

Referent: Bogdan Marinescu

Din 2011, Bogdan Marinescu este responsabil pentru instruirea tehnică a echipei de vânzări şi oferă consultanţă competentă clienţilor Hoffmann Group, în tehnica aşchierii. Cu o experienţă profesională de 19 ani în domeniul producţiei realizate cu subcontractori, a acumulat din practică cunoştinţele necesare în domeniile strunjirii şi frezării.