​​​​​​​

Webinar ÎNREGISTRAT

Echipamente de protecţie personală – articole noi

În acest webinar înregistrat vă vom prezenta articolele noi de la GARANT şi HOLEX, dar şi noutăţi  în ceea ce priveşte protecţia COVID. Aflați de ce merită să folosiți echipamente de protecție individuală și la ce ar trebui să acordați atenție atunci când îl alegeţi și utilizați. Înregistrați-vă acum și urmăriți-l imediat!

Punctele principale ale webinar-ului sunt:

  • Protecţia mâinilor şi picioarelor
  • Îmbrăcămintea de lucru
  • Articole ESD
  • Semne şi indicatoare
  • Soluţia digitală împotriva infectării COVID

Profitaţi de cunoştinţele înalt calificate ale specialiştilor noştri în EPP. Informaţi-vă cu privire la echipamentele de protecţie perfecte angajaţilor dumneavoastră. Din experienţa noastră de peste 100 de ani ca specialişti în scule, ştim ce pericole pot apărea la locul de muncă. Pe acestea vrem să le combatem şi să vă oferim mai multă siguranţă şi condiţii de menţinere a sănătăţii la locul de muncă.

Referent: Cătălin Marin

Din 2017 specialist şi trainer EPP în cadrul companiei noastre. Vine cu 14 ani de experienţă practică în domeniul EPP şi în cel al sculelor de mână.

Consultanţă în procesul de alegere a echipamentului de protecţie personală pentru compania dvs.: de la analiza riscului şi până la testele de produs, fără să lipsească instructajele oferite angajaţilor dvs.