​​​​​​​

specialist verspaning

Heeft u de tools om onze buitendienst te versterken?

Ongeveer 4.000 zeer gemotiveerde medewerkers in meer dan 50 landen maken Hoffmann Group tot wat het nu is: Europa’s toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschappen hoofdzakelijk gericht op de maakindustrie. Onze gezonde groei komt onder meer tot uiting in de wereldwijde jaaromzet van circa 1,4 miljard euro. Als internationaal familiebedrijf bieden wij een
werkomgeving die wordt gekenmerkt door wederzijds vertrouwen, waarbij prestaties en inzet worden beloond. Wij moedigen initiatief, creativiteit en onafhankelijk, resultaatgericht handelen aan.

Een moderne en platte organisatiestructuur, met korte beslissingstrajecten, draagt bij aan de nationale en internationale ontwikkeling en groei van Hoffmann Group.

Specialist verspaning (Cutting & Clamping Specialist) (38 uur per week) - regio Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Als Specialist Verspaning bij Hoffmann Group bent u verantwoordelijk voor het bieden van technische ondersteuning aan klanten en sales collega’s met als doel onze verkoopdoelstellingen te realiseren. In samenwerking met de Area Sales Managers brengt u klantbehoeften in kaart en adviseert u in de technische mogelijkheden van ons productportfolio. U geeft live demonstraties met onze producten bij klanten en biedt ondersteuning aan het productieproces door middel van de inzet van kwalitatief hoogwaardig gereedschap. Een groot deel van uw werktijd bent u zelfstandig op pad en introduceert nieuwe productgroepen bij uw bestaande klantenportfolio. U adviseert klanten over technische mogelijkheden en geeft demonstraties en presentaties over de producten. U bent medeverantwoordelijk voor de omzetontwikkeling van de productgroepen verspaning. Over deze productgroepen geeft u tevens training en presentaties aan de binnendienst medewerkers, Area Sales Managers en klanten. Als Specialist Verspaning bent u een gesprekspartner met gedegen technische kennis.

Wilt u een bijdrage leveren aan de groei van Europa’s marktleider op het gebied van kwaliteitsgereedschap? Kom dan ons team versterken!

Profiel:
• Opleiding minimum A2 Elektro-mechanica of gelijkwaardig;
• 5-10 jaar ervaring in verspaning;
• Communicatief vaardig, klantgericht, betrokken en verantwoordelijk;
• Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Duitse en/of Engelse taal.
• Bereidheid tot het volgen van scholing en trainingen in Duitsland.
• Woonachtig in het werkgebied.

Wij bieden:
• Een uitdagende functie bij een stabiel internationaal opererend Duits familiebedrijf dat gekenmerkt wordt door een moderne en platte organisatiestructuur met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid;
• Een intensieve inwerkperiode met scholingen en training-on-the-job alsmede permanente
vervolgscholing in ons Trainingscenter in München;
• Vanzelfsprekend bieden wij een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de functie waaronder een leaseauto, laptop en telefoon.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.


Sollicitaties kunnen, voorzien van motivatie en
CV, per mail gestuurd worden aan:
Hoffmann Quality Tools BV - afdeling HR,
t.a.v. mevr. M. Meijerink
m.meijerink@hoffmann-group.com

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)