​​​​​​​

New business accountmanager

Heb jij de tools om onze organisatie te versterken?

Werken bij Hoffmann Group betekent dat je deel uit maakt van een internationaal bedrijf met meer dan 4000 medewerkers in meer dan 50 landen. We zijn ruim 100 jaar geleden begonnen als leverancier van gereedschap en inmiddels uitgegroeid tot volwaardige partner voor de maakindustrie: van onze eigen kwaliteitsmerken GARANT en HOLEX tot automation en digitale service concepten die onze klanten ontzorgen tijdens hun hele productieproces.

Onze Duitse roots zie je terug in betrouwbaarheid en kwaliteit, twee eigenschappen die onze klanten en ook onze medewerkers erg waarderen. Het ultramoderne bedrijfspand van de Nederlandse vestiging in Borne is ingericht als modern workplace en biedt ruimte voor een goede mix tussen teamwork en eigen verantwoordelijkheid en maakt thuiswerken eenvoudig. We vinden het natuurlijk ook gezellig wanneer je op kantoor bent, waar je collega’s zult ontmoeten die naar eigen zeggen plezier hebben in hun werk en trots zijn op de organisatie.


Ter versterking van ons team zijn wij in Nederland op zoek naar een New Business Accountmanager voor 40 uur per week. 


Als New Business Accountmanager houd je je dagelijks bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten in Nederland. Samen met je Sales Development en inside sales collega’s werk je aan het in kaart brengen en opvolgen van gekwalificeerde leads. Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf en zorgt ervoor dat de eerste orders binnen worden gebracht en de relatie met de klant wordt opgebouwd. Wij zijn momenteel sterk vertegenwoordigd in de maakindustrie, er ligt echter nog een wereld aan kansen voor ons open in andere sectoren.

Je krijgt energie van het scoren van nieuwe deals, komt graag met diverse bedrijven in contact en bent een geboren netwerker. In deze rol kan je je creativiteit omzetten in concrete verkoopacties. Binnen Hoffmann Group werken diverse specialisten die je kunnen ondersteunen in een technisch advies voor een klant. Jouw collega die verantwoordelijk is voor lead generatie plant kwalitatief goede afspraken voor je in, aan jou de taak om de behoefte te bepalen en deze te koppelen aan ons uitgebreide productportfolio. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succes in deze nieuwe aanpak!
 

Wil jij een bijdrage leveren aan de groei van Europa’s marktleider op het gebied van kwaliteitsgereedschap? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profiel

 • Afgeronde HBO opleiding in commerciële richting (Commerciële Economie / Bedrijfskunde / Small Business;
 • 3 tot 5 jaar ervaring in een sales functie;
 • Beschikken over uitstekende verkoop skills;
 • Communicatief en commercieel ijzersterk;
 • Ondernemend en vastberaden, jij laat je niet uit het veld slaan door een “nee”;
 • Resultaatgericht;
 • Nauwkeurig en gestructureerd;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden

 • Een uitdagende functie bij een sterk groeiend internationaal Duits familiebedrijf;
 • Een intensieve inwerkperiode met scholingen in onze eigen Toolcampus;
 • Vanzelfsprekend bieden wij een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de functie.


Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. 

Sollicitaties kunnen, voorzien van motivatie en CV, per mail gestuurd worden aan:

Hoffmann Quality Tools BV - afdeling HR,
t.a.v. mevr. M. Meijerink
m.meijerink@hoffmann-group.com

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)